Προϊόντα από το Βουλκανιζατέρ – Ελαστικά Λεωνίδας στην Παιανία - Αττική

 
 

Ελαστικά

 

 
 
roadstoneΣτο κατάστημά μας, Βουλκανιζατέρ - Ελαστικά Λεωνίδας στην Παιανία Αττικής, οι ειδικοί μας θα σας συμβουλεύσουν ποιος τύπος ελαστικού ταιριάζει καλύτερα με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή και το στιλ που έχετε στην οδήγηση. Ακόμα, σε εμάς θα βρείτε επώνυμα ελαστικά αυτοκινήτου & MOTO στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και φυσικά με την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Η 20ετής εμπειρία μας στον χώρο των ελαστικών μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και προιόντα πολύ υψηλής ποιότητας, παρέχοντας παράλληλα την αξιοπιστία όλων των γνωστών εταιρειών. Ειδικευόμαστε στα ελαστικά και διαθέτουμε τις πιο γνωστές μάρκες όπως GoodYear, Continental, Michelin, Dunlop, Bridgestone και πολλές ακόμα! Διαθέτουμε ελαστικά όλων των εταιρειών, καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα για μια πιο οικονομική λύση. Η τοποθέτηση γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, ενώ είμαστε έτοιμοι να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας.

Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σωστή διατήρηση των ελαστικών του αυτοκίνητου σας πρέπει να γίνεται η αλλαγή τους εμπρός-πίσω. Ο εμπρός άξονας έχει την κίνηση του αυτοκίνητου αλλά και το στρίψιμο, με αποτέλεσμα τα ελαστικά του μπροστινού άξονα να φθείρονται πολύ περισσότερο από ότι στον πίσω άξονα. Είναι απαραίτητο κάθε 15,000 χιλιάδες χιλιόμετρα τα ελαστικά να αλλάζουν άξονα, δηλαδή τα εμπρός-πίσω, έτσι ώστε η φθορά τους να γίνεται ομοιόμορφα και να παρατείνεται η διάρκεια ζωής τους.
 
 
 
 
 
Στο κατάστημά μας θα βρείτε ελαστικά για:

 • Ι.Χ.
 • 4x4
 • Φορτηγά
 • Ελαφρά φορτηγά
 • Atv
 • Μότο
 • Τρακτέρ
 • Κλαρκ (βιομηχανικά - χωματουργικά - αγροτικά)
 
 
 
 
 
Ενδεικτικά κάποιες μάρκες ελαστικών:

 • Goodyear - Dunlop - Sava
 • Continental - Uniroyal - Viking
 • Michelin - BFGoodrich - Kleber - Kormoran
 • Pirelli
 • Toyo
 • Maxxis
 • Nankang
 • BKT
 • Petlas
 • Starmaxx
 • Speedways Tyres
 
 
 
 
 
 
 

Οι συνεργάτες μας

 

 
 

Ζάντες

 

 
 
Όπως έχουμε διαπιστώσει, ακόμη και η επιλογή των ζαντών παίζει σημαντικό ρόλο στην οδήγηση, γι’ αυτό και έχουμε στη διάθεσή σας μία γκάμα από ελαφρές ζάντες αλουμινίου, οι οποίες επιτρέπουν στα φρένα να κρυώνουν πιο γρήγορα και εξασφαλίζουν καλύτερη απορροφητικότητα στα χτυπήματα
 
 
 

Αναρτήσεις

 

 
 
 
Το αμορτισέρ είναι μια συσκευή που απορροφά τους κραδασμούς και τα χτυπήματα των τροχών, της ανάρτησης και του αμαξώματος, μετατρέποντας τη μηχανική ενέργεια σε θερμότητα. Το εξάρτημα αυτό εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Το αμορτισέρ είναι μια συσκευή που απορροφά τους κραδασμούς και τα χτυπήματα των τροχών, της ανάρτησης και του αμαξώματος, μετατρέποντας τη μηχανική ενέργεια σε θερμότητα. Το εξάρτημα αυτό εξασφαλίζει όχι μόνο την άνεση, αλλά και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Ο κύκλος ζωής των αμορτισέρ του αυτοκινήτου εξαρτάται από την ποιότητα του οδοστρώματος και το στυλ οδήγησης. Θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη επίσης, όταν επιλέγουμε συντελεστή ταχύτητας. Η σωστή λειτουργία τους θα πρέπει να ελέγχεται κάθε 20 χιλιάδες χιλιόμετρα. Το κρύο μπορεί να καταστρέψει τα αμορτισέρ, ακόμη κι αν είναι καινούργια, γι' αυτό συνιστάται να ελέγχεται η απόδοσή τους στις αρχές της άνοιξης.

Μετά από μια μακρά στάση, οι ειδικοί συμβουλεύουν να οδηγείτε το αυτοκίνητο για τα πρώτα 10 λεπτά με χαμηλή ταχύτητα για να ζεσταθεί το υδραυλικό υγρό και να αποκατασταθεί η ελαστικότητα της ανάρτησης. Σε περίπτωση που λεκέδες λαδιού κάνουν εμφάνιση στους τροχούς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Συνιστάται να αποθηκεύονται τα αμορτισέρ σε όρθια θέση, οπότε η ράβδος του εμβόλου να είναι προτεταμένη.
 
 
 
 
Με κάθε αλλαγή αναρτήσεων,
ΔΩΡΟ η ευθυγράμμιση!
 
 
 
 
 
 

Τύποι και κατασκευή των αμορτισέρ

 
 
 

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

 
Υδραυλικά. Το λάδι χρησιμοποιείται ως μέσω λειτουργίας.
Αερίου - Λαδιού. Πεπιεσμένο άζωτο περνάει στο σύστημα σε υψηλή πίεση και εμποδίζει το άφρισμα του λαδιού.


 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

 
Διπλής διόδου. Το πλεονέκτημά τους είναι η απλότητα της κατασκευής τους. Τα μειονεκτήματα τους είναι η γρήγορη υπερθέρμανση και το άφρισμα του λαδιού, που υποβαθμίζουν την ποιότητα λειτουργίας τους. Τα αμορτισέρ έχουν έναν κύλινδρο, τοποθετημένο μέσα στο περίβλημα. Τη στιγμή της συμπίεσης, το έμβολο που συνδέεται με τη ράβδο κινείται προς τα κάτω, αναγκάζοντας το λάδι να βγει από τον κύλινδρο και να μπει στο περίβλημα. Κατά τη λειτουργία της αποδέσμευσης, συμβαίνει το αντίθετο.

Μονής διόδου. Τα παραπάνω μειονεκτήματα δεν υπάρχουν εδώ, αλλά τυχόν ζημιά στο περίβλημα οδηγεί στην κατάρρευση του αμορτισέρ. Το περίβλημα εκτελεί το ρόλο του κυλίνδρου. Το πλωτό έμβολο χωρίζει το αμορτισέρ σε 2 τμήματα: στο ένα αντλείται το άζωτο και στο άλλο το λάδι. Η απορρόφηση των κραδασμών πραγματοποιείται λόγω της συμπίεσης του αερίου.
 
 
 
 
 
 

Οι συνεργάτες μας